EHBO-materiaal

Expert-Brandbeveiliging kan alle EHBO-materialen leveren die er op de markt aanwezig zijn. De meest verkochte artikelen zijn de EHBO-koffers en EHBO-tassen om de materialen in te doen. Expert-Brandbeveiliging kan voor elk bedrijf, evenement of vereniging een koffer of tas samenstellen met materialen die in uw situatie vaak gebruikt worden.

A-koffer

Een A-koffer is een uitgebreide EHBO-koffer. In de koffer zit bijna hetzelfde als in de B-koffer, maar in de A-koffer zit er van alles meer in. Ook zijn er enkele artikelen bijgevoegd voor nog meer keus. De afmetingen van de koffer zijn: 44,3 x 34 x 11 cm en wordt inclusief wandhouder geleverd.

B-koffer

Een B-koffer is een handige koffer voor in de auto, thuis of op kantoor. Hij is zeer compact en bevat alles wat u nodig hebt om een wond goed te verzorgen. De afmetingen van de koffer zijn: 27,5 x 19 x 9,5 cm en wordt inclusief wandhouder geleverd.

EHBO-tas

Expert-Brandbeveiliging heeft een aantal verschillende tassen in het assortiment, deze tassen kunnen zelf ingericht worden met de artikelen die u denkt nodig te hebben.

EHBO-materialen

Om uw koffer of tas aan te vullen kunnen wij complete vullingen leveren voor als bijvoorbeeld de complete inhoud over datum is. Wanneer u de koffer of tas bij een incident gebruikt heeft, kunnen wij ook alle materialen die u gebruikt heeft apart aanvullen, zodat u geen compleet nieuwe vulling hoeft aan te schaffen.
EHBO cursus       EHBO training gericht op kinderen