Team

Expert-Brandbeveiliging bestaat uit een jong, flexibel en professioneel team dat voor u klaar staat wanneer u ons nodig hebt.

Scholingen

De monteurs van Expert-Brandbeveiliging zijn allen in bezit van een REOB-diploma (Regeling voor de Erkenning van Onderhoudsbedrijven Kleine Blusmiddelen) en worden jaarlijks getoetst door het KIWA instituut. De instructeurs van Expert-Brandbeveiliging zijn opgeleid door het Oranje Kruis en het IFV en volgen jaarlijks tientallen bijscholingen om up-to-date te blijven en hun kennis te vergroten.

Lejan Versluis

Eigenaar

Lejan is het gezicht van Expert, jarenlang werkte hij in de branche totdat hij 12,5 jaar geleden zelf een bedrijf oprichtte; Expert-Brandbeveiliging. Naast zijn dagelijkse werk is hij bevelvoerder bij de vrijwillige brandweer van Bergambacht.

Arrianne de Pee

Directiesecretaresse

Arrianne zorgt ervoor dat de cursisten aangemeld worden, dat de cursisten hun certificaat krijgen en misschien nog wel het belangrijkste ze regelt ook de lunch. Naast de cursisten administratie pakt ze de marketing op, zo beheert ze bijvoorbeeld de social media.

Sandra van Weenen

Planning

Sandra is de onmisbare spil in het bedrijf qua planning. De uitdaging om zo effectief mogelijke ritten te maken voor de monteurs is haar op het lijf geschreven. Ook al staat de telefoon roodgloeiend, San krijg je niet gek. Naast d’r werk zorgt ze voor haar dochter Lotte en haar paard.

Gijsbertjan Versluis

Instructeur

Hij is zowel brand als EHBO instructeur, wanneer hij geen training geeft ontwerpt en monteert hij ontruimingsplattegronden. Ook hij is lid van de vrijwillige brandweer in Bergambacht als manschap A.

David Otterspeer

Monteur blusmiddelen

Een hardwerkende monteur met geen woorden maar daden, David monteert en onderhoudt uw blusmiddelen alsof het zijn eigen kinderen zijn. Deze sportieveling is dagelijks in de sportschool te vinden zodat hij nog meer brandblussers kan tillen!

Timon Versluis

Junior monteur

Onze elektrotechneut die net van school komt, na zijn elektro en verkoop opleiding is hij aan de slag gegaan als junior monteur. Timon is sterspeler van het voetbalteam en verder doet hij leuke dingen met zijn vrienden.

Pieternel Versluis

Administratie

Zij is de onmisbare schakel die zorgt dat alles wat met debiteuren en crediteuren te maken heeft geregeld wordt. Naast haar administratieve functie geeft ze bedrijfshond Blacky dagelijks te eten.

Hans Heeren

Instructeur

Hans is onze allrounder op het gebied van trainingen, verzin het en hij geeft er training in. Hij is voorzitter van de EHBO-vereniging in Gouda en verzorgt daar ook alle trainingen.

Blacky

Bedrijfsmascotte

Niemand ontvangt mensen zo vriendelijk als onze mascotte, ze is lief en houd vooral heel veel van eten.